Četvrtak, 24 Siječanj 2019 09:28

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dovršeno kriminalističko istraživanje-narušavao javni red i mir u Požegi

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege, koje se sumnjiči da je u nedjelju 20. siječnja 2019., oko 6 sati u Požegi u Ulici svetog Florijana narušavao javni red i mir, na način da je tjelesno napao 26-godišnjaka koji je lakše ozlijeđen. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Teže ozlijeđen vozač u Vetovu

U srijedu, 24. siječnja 2019., oko 7.55 sati, u ulici Kutjevačkoj u Vetovu, 36-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine kretanja, izbjegavajući nalet na vozilo ispred njegova prešao je svojim vozilom u suprotni prometni trak gdje je udario u osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak koji je teže ozlijeđen.

Protiv 36-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

U dva navrata bez vozačke dozvole pa do Prekršajnog suda

U srijedu, 23. siječnja 2019., oko 11.20 sati, u mjestu Bučje (Pakrac), policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 21-godišnjakinju koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljala osobnim automobilom marke „Fiat“, brodskih registarskih oznaka i isključili je iz prometa. No, oko 12 sati u Pakracu ista je ponovno zatečena kako upravlja prije stjecanja prava i nakon što je prethodno isključena iz prometa, te je uhićena i odvedena u Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru gdje je ispitana od dežurnog sudca.