Nedjelja, 30 Prosinac 2018 19:27

Policija traga za vozačem koji je autom udario u pješakinju pa pobjegao s mjesta nesreće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

JAKŠIĆ – Pješakinja (33) koja se oko 18,30 sati kretala pješačkom stazom u Jakšiću u pretposljednjem danu 2018. godine umalo je izgubila život.

Kako neslužbeno doznajemo nepoznato se vozilo kretalo iz Jakšića prema Rajsavcu. Iz neutvrđenih razloga vozač je s kolnika skrenuo na pješačku stazu te udario u pješakinju. Udario je u ogradu ispred obližnje obiteljske kuće, ubacio u rikverc i pobjegao. Ozlijeđenu je hitna pomoć prevezla u požešku bolnicu.

- Udario je u nju i na haubi ju vozio najmanje 30 metara. BIla je pri svijesti, ali ni sama ne zna kako se i što dogodilo – kažu Jakšićani koji su se okupili nakon što su čuli jaki udarac.
Policija traga za nesavjesnim vozačem koji je umalo usmrtio mladu ženu te bez imalo grižnje savjesti pobjegao s mjesta nesreće. Prema registarskoj tablici koja je ostala na mjestu nesreće pretpostavlja se da je nesreću skrivio pijani sumještanin nastradale žene. Očevid je u tijeku nakon čega će biti poznati detalji ove nesreće.

 

DODANO 31.12. - Policijsko izvješće o prometnoj nesreći:

u nedjelju, oko 18.30 sati u ulici Osječkoj u Jakšiću, 40-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,11 promila upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog kretanja kolnikom, vozilom je sletjela s kolnika i na nogostupu naletjela na 35-godišnju pješakinju koja je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život, a potom udarila i u ogradu u vlasništvu 63-godišnjaka te se udaljila s mjesta događaja. Ona je naknadno pronađena i protiv nje će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći povrijeđenoj osobi u prometnoj nesreći“.