Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 07 Studeni 2018 10:30

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

78-godišnjak u požeškoj bolnici ozlijedio medicinsku sestru

U utorak 6. studenog 2018., oko 12.30 sati u hodniku OŽB Požega, 78-godišnjak sa područja općine Jakšić, odvijačem je lakše u predjelu glave ozlijedio 58-godišnju medicinsku sestru. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda – u pokušaju“.

Ne držanjem razmaka do nesreće u Požegi

U utorak, 6. studenog, oko 10.20 sati, u Ulici Pavla Radića u Požegi, 60-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka zbog ne držanja razmaka nije uspio zaustaviti vozilo te je došlo do naleta prednjim djelom vozila kojim je upravljao, na stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak, a koja se zaustavio poradi propuštanja pješaka. 60-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog ne držanja razmaka u vožnji.

 

45-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 1,88 promila u 11.30 sati uzrokovala nesreću u Kuzmici

Također u utorak, 6. studenog, oko 11.30 sati, u Kuzmici, 45-godišnja vozačica koja je upravljala pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,88 promila osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka zbog ne držanja razmaka nije uspjela zaustaviti vozilo te je došlo do naleta prednjim djelom vozila kojim je upravljala, na stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak, a koja se zaustavio poradi crvenog svjetla na semaforu. 45-godišnjakinji će biti izdan prekršajni nalog zbog ne držanja razmaka u vožnji i vožnje pod utjecajem alkohola.

41-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,99 promila u 15.15 sati uzrokovao nesreću u Lipiku

U utorak, 6. studenog, oko 15.15 sati, u Ulici dr. Franje Tuđmana u Lipiku, 41-godišnji vozač koji je upravljao pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,99 promila osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka zbog nepropisnog kretanja kolnikom vozilom je ušao u parkirališni prostor te udario u parkirani osobni automobil marke „Mercedes“, daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 27-godišnjaka. 41-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom i vožnje pod utjecajem alkohola.

Dragovoljna predaja ubojitih sredstava

U utorak, 6. studenoga 2018., na području Požege, 82-godišnjak je iskoristio mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva i predao poluautomatsku pušku, koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.