Ponedjeljak, 05 Studeni 2018 09:14

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u kuću

U razdoblju od 20. kolovoza do 2. studenoga 2018. godine, u mjestu Brodski Drenovac, nepoznati počinitelj (ili više njih), je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 45-godišnjaka iz koje je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Iz kuće otuđen novac

U subotu, 3. studenoga 2018. godine, u večernjim satima, u mjestu Alaginci, nepoznati počinitelj (ili više njih), je iz otključane kuće u vlasništvu 39-godišnjaka otuđio veći novčani iznos. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Neovlašteno posjedovao marihuanu

U petak, 2. studenoga 2018. godine, oko 21.45 sati, na području grada Požege policijski službenici su kod 21-godišnjaka pronašli cannabis marihuanu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dragovoljno predao oružje i streljivo

U petak, 2. studenoga 2018. godine, na području grada Požege, 63-godišnjak je predao policijskim službenicima jedan pištolj te 111 komada streljiva, a koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Narušavali javni red i mir

U petak, 2. studenoga 2018. godine, oko 15.45 sati, u Pleternici, u Ulici kralja Zvonimira, u ugostiteljskom objektu, 45-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,76 promila vikao i galamio na 19-godišnju djelatnicu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 45-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju, 4. studenoga 2018. godine, oko 1 sat, u Požegi, u Ulici sv. Florijana, 16-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila verbalno i tjelesno napao 17-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodilo se pet prometnih nesreća s materijalnom štetom i to u mjestima Biškupci i Kuzmica, u Pleternici u Mlinskoj ulici te u Požegi u ulicama Pavla Radića i Osječka.