Utorak, 16 Listopad 2018 10:20

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Krađa iz prostorija trgovačkog društva u Požegi

U razdoblju od 3. do 4. listopada, iz prostorija trgovačkog društva u Požegi, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je mobitel veće vrijednosti. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađa.

Nepropisnim uključivanjem uzrokovao nesreću u Brodskom Drenovcu

U ponedjeljak, 15. listopada, oko 12.50 sati, u Brodskom Drenovcu, 66-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, zagrebačkih registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet nije propustio sva vozila zbog čega je udario u osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnji vozač. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog uključivanja u promet.

76-godišnjak oštetio polubranik u Požegi

U ponedjeljak, 15. listopada, oko 17.50 sati, u Požegi u Ulici Stjepana Radića, 76-godišnji vozač koji je upravljao kombi vozilom marke „Fiat“, talijanskih nacionalnih oznaka, nije se zaustavio pred prijelazom ceste preko željezničke pruge u vrijeme kada su svjetlosno zvučni signali najavljivali približavanje vlaka, odnosno da će doći do spuštanja polubranika zbog čega je došlo do udara u polubranik koji je oštećen. 76-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska