Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 04 Listopad 2018 09:54

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teška krađa provaljivanjem u Ivandolu

U srijedu 3. listopada, u mjestu Ivandol, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 57-godišnjaka i otuđio nakit. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Neovlašteno posjedovao drogu u Pleternici

 

U srijedu 3. listopada, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi, pretražili obiteljsku kuću na području Pleternice u kojoj prebiva 45-godišnjak, kojom prilikom su kod istoga pronašli marihuanu. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama“ i kazneno djelo „Omogućavanje trošenja droga“.

Prometne nesreće tijekom protekla 24-sata

U srijedu, 3. listopada, oko 7.15 sati, u Pleternici, na raskrižju Ulice Mile Budaka i Ulice Stjepana Radića, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. 65-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, te oduzela prednost prolaska 63-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska. 65-godišnjoj vozačici slijedi prekršajni nalog zbog oduzimanja prednosti prolaska.

Istoga dana oko 11.35 sati, u mjestu Resnik, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila, naime, 28-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, prilikom nepropisnog skretanja u lijevo udarila je u teretni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji vozač i koji ju je pretjecao. Vozačici će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog skretanja.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska