Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 03 Listopad 2018 14:30

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Otuđeno pogonsko gorivo iz radnog stroja kod Poljanske i novac iz ugostiteljskog objekta u Požegi

U ponedjeljak 1. listopada, nedaleko mjesta Poljanska, u šumi, nepoznati počinitelj (ili više njih), iz spremnika za gorivo radnog stroja u vlasništvu pravne osobe s područja Požege, otuđio je oko 100 litara pogonskog goriva. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

U utorak 2. listopada, u Ulici Franje Thauzyja u Požegi, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je novčani utržak ugostiteljskog lokala u vlasništvu pravne osobe s područja Požege. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.

Lakše ozlijeđena putnica u slijetanju osobnog automobila

U utorak, 2. listopada, oko 15.40 sati, na cesti između Požege i Alaginaca, 19-godišnji vozač koji je upravljao tehnički neispravnim osobnim automobilom marke „Honda“ požeških registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je u zavoju sletio s ceste u putni kanal, pri čemu je lakše ozlijeđena 18-godišnja putnica iz vozila. 19-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog tehnički neispravnog vozila i vožnje neprilagođenom brzinom.

U Filipovcu sudar zbog nepoštivanja prednosti

U utorak, 2. listopada, oko 7 sati, u Filipovcu, na raskrižju ulica Lipičke i Tabor, 37-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Alfa Romeo“, daruvarskih registarskih oznaka, te oduzeo prednost prolaska 53-godišnjoj vozačici osobnog automobila marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka koja se kretala cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska. Protiv 37-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog oduzimanja prednosti prolaska.

U Poljani oštetio dva vozila i napustio mjesto događaja

U utorak, 2. listopada, u popodnevnim satima u Poljani, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u parkirane osobne automobile marke „Audi“ u vlasništvu 38-godišnjaka i „Honda“ u vlasništvu 59-godišnjaka, te je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska