Ponedjeljak, 17 Rujan 2018 09:24

Sudar između dva VW Golfa u raskrižju Zrinske i Jelačićeve

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA – Rano jutros, oko 6 sati u Požegi u Zrinskoj ulici došlo je do prometne nesreće između dva VW Golfa požeških registarskih oznaka. Kako neslužbeno doznajemo vozila su se kretala Zrinskom ulicom kojom prilikom je u mimoilaženju jedan od vozača Golfa iz nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu i udario u drugi Golf, gotovo u samom raskrižju Zrinske ulice i Ulice Josipa Bana Jelačića.

Prema svemu sudeći svemu je kumovao alkohol kod jednog od vozača ali i brzina što svjedoče i zračni jastuci koji su se aktivirali u jednom Golfu. Na sreću nitko od vozača nije zadobio teže ozljede.

Promet se za vrijeme policijskog očevida kretao otežano.

Iz policijskog izvješća saznajemo da je riječ o 26-godišnjem vozaču koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,24 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, te je zbog nepropisnog kretanja kolnikom prešao u suprotni prometni trak, gdje je došlo do udara u osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom i vožnje pod utjecajem alkohola.