Ispiši ovu stranicu
Petak, 14 Rujan 2018 12:10

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teška krađa provaljivanjem u obiteljsku kuću u Požegi

U razdoblju od 15. kolovoza do 13. rujna, u Ulici Ante Starčevića u Požegi, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 56-godišnjakinje i otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Prometne nesreće u Požegi i Pakracu bez ozlijeđenih osoba

U četvrtak, 13. rujna, oko 10.50 sati, u Pakracu, u ulici Krndija, na parkiralištu, 65-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Volkswagen“ daruvarskih registarskih oznaka i zbog nepropisne vožnje unazad udario u parkirani osobni automobil marke „Opel“ daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjaka, te napustio mjesto događaja, a da oštećenom nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovao nesreću.

65-godišnjak je nedugo nakon nesreće pronađen od strane policijskih službenika i slijedi mu prekršajni nalog zbog nepropisne vožnje unazad i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće.

Istoga dana oko 16.10 sati, u Ulici Matije Gupca u Požegi, 30-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, te je zbog neprilagođene brzine gustoći prometa, vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „Citroen“ u vlasništvu pravne osobe s područja grada Požege i osobni automobil marke „Mercedes“ u vlasništvu 34-godišnjaka koji je bio nepropisno parkiran. 30-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom, a 34-godišnjaku je izdana mjera pisanog upozorenja zbog nepropisnog parkiranja.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska