Utorak, 04 Rujan 2018 09:25

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Uslijed udara groma došlo do požara

U ponedjeljak, 3. rujna, oko 6.30 sati, u mjestu Biškupci, uslijed udara groma došlo je do požara na krovištu dvorišne zgrade u vlasništvu 78-godišnjaka, a koje je u potpunosti izgorjelo.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđene tri osobe

U ponedjeljak, 3. rujna, oko 17 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Osječka i Šokačka, 47-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „MAN“, požeških registarskih oznaka, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska prilikom čega je udario u teretni automobil marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 54-godišnjakinja. U prometnoj nesreći 54-godišnja vozačica te dvoje putnika starosti 25 godina i godinu dana koji su se nalazili s njom u automobilu su lakše ozlijeđeni, a protiv 47-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske bilježimo i dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u Kaptolu u Vetovačkoj ulici te u Industrijskoj ulici u Velikoj, dok se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila u Požegi u Dubrovačkoj ulici.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska