Utorak, 28 Kolovoz 2018 10:57

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provalili u kuću i ukrali razne predmete

U razdoblju od 1. lipnja do 27. kolovoza, u Požegi, u Ulici Đure Basaričeka, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 64-godišnjakinje prilikom čega je otuđio razne predmete.

Nepoznati počinitelji ukrali dva akumulatora i gorivo iz kamiona

U razdoblju od 25. do 27. kolovoza, u Požegi, u Industrijskoj ulici, na parkiralištu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u dva kamiona i otuđio akumulatore, a potom iz trećeg kamiona gorivo, a u vlasništvu trgovačkih društava iz Požege.

U istom razdoblju, u mjestu Donji Čaglić, u Ulici Roberta Žilija, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva iz Virovitice prilikom čega je otuđio gorivo.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao oružje i streljivo

U ponedjeljak, 27. kolovoza, na području Pleternice, anonimni građanin je policijskim službenicima predao jednu pušku, spremnik za pušku te 126 komada streljiva, a koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi na Trgu Svetog Trojstva i u Industrijskoj ulici, dok su dva bijega s mjesta prometne nesreće zabilježena u Požegi u ulicama Sv. Vida i Pavla Radića.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska