Četvrtak, 16 Kolovoz 2018 13:14

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Neovlašteno posjedovao marihuanu

U srijedu, 15. kolovoza, oko 19.30 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, policijski službenici su kod 22-godišnjaka pronašli marihuanu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dragovoljna predaja streljiva

U srijedu, 15. kolovoza, na području Kutjeva, anonimni građanin je policijskim službenicima predao 67 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Ugrožavao javni promet i omalovažavao policijske službenike

U srijedu, 15. kolovoza, oko 1.45 sati, u Pakracu, u Ulici Aleja kestenova, policijski službenici su prilikom kontrole prometa  u osobnom automobilu marke „Seat“, daruvarskih registarskih oznaka, zatekli 56-godišnjaka koji je upravljao vozilom  pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest), a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 56-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Vozio pijan pa "Toyotom" sletio s ceste i udario u ogradu

U srijedu, 15. kolovoza, oko 2.25 sati, prije raskrižja kod mjesta Ferovac, 38-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom marke „Toyota“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika i udario u metalnu ogradu. On je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

 Tijekom protekla dva dana na području naše Policijske uprave bilježimo četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u mjestima Nurkovac i Omanovac te u Požegi u ulicama Osječka i dr. Franje Tuđmana, dok se jedan bijeg s mjesta prometne nesreće dogodio u Požegi u Ulici bana Josipa Jelačića.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska