Petak, 03 Kolovoz 2018 09:57

Ozlijeđena 54-godišnja pješakinja u Vidovcima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - U četvrtak, 2. kolovoza 2018., oko 11.30 sati, u Ulici Stjepana Radića u Vidovcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđena 54-godišnja pješakinja. Do nesreće je došlo zbog vožnje neprilagođenom brzinom od strane 71-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka i neporeznog stupanja na kolnik 54-godišnje pješakinje. Vozaču slijedi prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom, a pješakinji zbog neopreznog stupanja na kolnik.

Istoga dana, oko 7 sati, u mjestu Filipovac, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. 70-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mercedes“, daruvarskih registarskih oznaka, prilikom nepropisnog pretjecanja udario je u osobni automobil marke „Citroen“ daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnji vozač. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog pretjecanja.

Također u četvrtak, oko 10.30 sati, u mjestu Knežci, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. 54-godišnji vozač koji je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet nije propustio sva vozila, uslijed čega je udario u osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji vozač. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog.

Foto: D.K.