Utorak, 31 Srpanj 2018 10:12

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zbog neprilagođene brzine automobilom naletjela na vozilo ispred sebe

U ponedjeljak, 30. srpnja, oko 19.25 sati, u Ulici Pavla Radića u Požegi, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. 24-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Hyundai“, švicarskih nacionalnih oznaka zbog neprilagođene brzine kretanja nije uspjela zaustaviti vozilo te je došlo do naleta prednjim djelom vozila kojim je upravljala na stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila marke „Dacia“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 36-godišnjaka, a koja se zaustavila poradi skretanja u lijevo, odnosno propuštanja vozila iz suprotnog smjera. 24-godišnjakinji je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

Predao ručnu bombu

U ponedjeljak, 30. srpnja, u Požegi, anonimni građanin je policijskim službenicima predao jednu ručnu bombu, koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Požar na građevinskom objektu, dopuna informacije od 30.7.

U ponedjeljak 30. srpnja, dovršen je očevid na mjestu požara na građevinskom objektu u vlasništvu udruge građana s područja Kaptola, na Trgu Vilima Korajca u Kaptolu, kojim je utvrđeno da je do požara došlo zbog neispravnosti električnih instalacija.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska