Ispiši ovu stranicu
Petak, 20 Srpanj 2018 10:10

Kamionom sletio s ceste i srušio gotovo cijelu kuću

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

DERVIŠAGA – Nesvakidašnja nesreća na sreću bez težih posljedica dogodila se jutros iza 6 sati u Dervišagi kada je kamion s prikolicom slavonskobrodskih registracijskih oznaka sletio s ceste udario u kuću, te je gotovo srušio.

Do nesreće je došlo najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti. Krećući se od Pleternice prema Požegi vozač je vjerojatno izgubio kontrolu nad vozilom, te je ono zaplesalo i sletjelo s ceste u Ulici Stjepana Radića, udarilo je u kuću, te je gotovo potpuno srušilo, a nakon toga kamion je porušio i ogradu susjedne kuće i zaustavio se u dvorištu.

Vlasnica srušene kuće na sreću je ove noći zaspala u kuhinji jer da je spavala u spavaćoj sobi sigurno ne bi preživjela nesreću pošto je ta soba praktički potpuno srušena.

- Čula sam toliki udarac i pomislila sam da je potres. Kad sam izišla van imala sam što i vidjeti. Kamion mi je srušio gotovo cijelu kuću. Uletio je u sobu gdje inače spavam. Na svu sreću gledajući televizor zaspala sam u kuhinji i eto ostala živa – prepričava nesvakidašnji događaj vlasnica kuće iz Dervišage. 

Vozač kamiona nije ozlijeđen. Ovdje su intervenirali vatrogasci, služba Hitne medicinske pomoći, a promet je otežan. Očevid traje nakon čega će biti poznati detalji nesreće. 

Tekst i foto: D.K.

Galerija slika