Četvrtak, 19 Srpanj 2018 13:11

Tri bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se tri prometne nesreće u kojima su nepoznati počinitelji vozilima udarili u parkirane osobne automobile, a potom napustili mjesto događaja, da nisu ostavili podatke o sebi i vozilima kojima su upravljali.

Oko 11.35 sati nepoznati je počinitelj u ulici Sokolovoj u Požegi oštetio osobni automobil marke „Mitsubishi“ požeških registarskih oznaka u vlasništvu 41-godišnjakinje, dok su iza podneva na parkiralištu trgovačkog centra u ulici Osječkoj u Požegi, oštećeni osobni automobil marke „Seat“ požeških registarskih oznaka u vlasništvu 35-godišnjaka i osobni automobil marke „Ford“ zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo pravne osobe s područja Zagreba.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima. Pozivamo građane ukoliko imaju korisnih informacija o gore navedenim događajima kao i ranije evidentiranim gdje počinitelji nisu pronađeni da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.

Bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu

U razdoblju 15. do 17. srpnja 2018., u ulici Bolničkoj u Pakracu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „BMW“ daruvarskih registarskih oznaka vlasništvo 21-godišnjaka s područja Pakraca, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem. Pozivamo građane da ukoliko imaju korisnih informacija o gore navedenom događaju kao i ranije evidentiranim gdje počinitelji nisu pronađeni da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.

23-godišnjak teže ozlijeđen u naletu četverocikla na životinju

U petak, 13. srpnja 2018., oko 21.20 sati, u ulici Jadranskoj u Lipiku, došlo je do naleta četverocikla na životinju – divlju mačku. 23-godišnji vozač upravljao je četverociklom marke „Bashan“, daruvarskih registarskih oznaka, pri čemu mu je na kolnik istrčala divlja mačka u koju je udario nakon čega je pao na kolnik i teško se ozlijedio.

Zbog ne držanja razmaka naletio na vozilo ispred sebe u Pleternici

U subotu, 14. srpnja, oko 10.35 sati, u Ulici kralja Zvonimira u Pleternici, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. 69-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai“, švicarskih registarskih oznaka zbog ne držanja potrebitog razmaka nije uspio zaustaviti vozilo te je došlo do naleta prednjim djelom vozila kojim je upravljao na stražnji dio osobnog automobila marke „Mercedese“ švicarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak. Protiv 69-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog prekršaja ne držanja razmaka u vožnji.

Prometna nesreća u Požegi

U ponedjeljak, 16. srpnja 2018., oko 10.20 sati, u ulici Osječkoj u Požegi, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između osobnog automobila i bicikla. Zbog nepropisnog skretanja 46-godišnje vozačice koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, austrijskih nacionalnih oznaka, došlo je do udara bicikla marke „Dimanat“ kojim je upravljao 67-godišnjak u njen osobni automobil.

Vozačici je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

Sudar dva Opela u Kaptolu

U utorak, 17. srpnja 2018., oko 7.30 sati, u Kaptolu, na raskrižju ulica Ramanovačke i Vetovačke, 44-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, te oduzeo prednost prolaska 71-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Opel“, našičkih registarskih oznaka koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska. Protiv 44-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog oduzimanja prednosti prolaska.