Breadcrumbs

Petak, 13 Srpanj 2018 11:48

U prometnoj nesreći ozlijeđena 21-godišnja vozačica Mercedesa

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

JAKŠIĆ – Danas 13. srpnja oko 10,40 sati na državnoj cesti D51 između Jakšića i Svetinje, kod skretanja za Tekić i Bertelovce, dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila.

Kako neslužbeno doznajemo, vozač VW Golfa kretao se cestom na potezu prema Jakšiću. Kod samog skretanja prema Tekiću i Bertelovcima počeo je pretjecati automobil ispred sebe, no baš u tom trenutku u promet se sa sporedne ceste uključivao Mercedes njemačkih registarskih oznaka.

Iako su prve informacije bile da su ozlijeđene čak četiri osobe, na mjestu događaja nam je potvrdila glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković da je u požešku bolnicu prevezena jedna ozlijeđena osoba, vozačica Mercedesa (21).

Policija obavlja očevid nakon čega će biti poznato više pojedinosti o samoj nesreći.

POLICIJSKO IZVJEŠĆE

U petak, 13. srpnja 2018., oko 10.35 sati, na cesti između mjesta Jakšić i Svetinja, 21-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom marke „Mercedes“, njemačkih registarskih oznaka, te oduzela prednost prolaska 63-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska, ali vršio radnju pretjecanja nepoznatog teretnog automobila protivno oznakama na kolniku, odnosno prometnom znaku.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 21-godišnjakinja, protiv koje slijedi prekršajni nalog zbog oduzimanja prednosti prolaska, dok 63-godišnjem vozaču slijedi prekršajni nalog zbog nepoštivanja prometnih znakova.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska