Ponedjeljak, 02 Srpanj 2018 09:10

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Požar na vozilu

U petak, 29. lipnja, oko 21.15 sati, u Požegi, u Mlinskoj ulici, uslijed kvara na električnim instalacijama došlo je do samozapaljenja osobnog automobila marke „Ford“, vinkovačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 62-godišnjak. Materijalna šteta se cijeni na nekoliko tisuća kuna.

Ugrožavao javni promet

U nedjelju, 1. srpnja, oko 0.20 sati, u mjestu Mihaljevci, u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 46-godišnjaka koji je za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja i pod utjecajem alkohola od 1,99 promila upravljao neregistriranim osobnim automobilom marke „Opel“. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 46-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

U nedjelju, 1. srpnja, oko 17.45 sati, na državnoj cesti D-38, između mjesta Glavica i Mijači, 52-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake prilikom čega je prešao na suprotni kolnički trak, a potom i na bankinu uslijed čega je udario u prometni znak, a potom i u betonski stupac. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 51-godišnja putnica, a protiv 52-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u Ulici fra Kaje Adžića te u Mihaljevcima u Ulici kralja Tomislava.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska