Ispiši ovu stranicu
Utorak, 12 Lipanj 2018 12:22

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Brekinskoj 50-godišnjaku otuđeno stablo, u Donjem Čagliću provaljeno u trgovinu

U ponedjeljak 11. lipnja, prijavio je 50-godišnjak s područja Lipika da mu je u mjestu Brekinska, nepoznati počinitelj (ili više njih), posjekao i otuđio stablo hrasta vrijednosti veće od sedam tisuća kuna.

U vremenskom razdoblju od 9. do 11. lipnja 2018., u Donjem Čagliću, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovačku radnju u vlasništvu 53-godišnjakinje s područja Lipika.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

U Požegi lakše ozlijeđen biciklist, tri prometne nesreće s materijalnom štetom

U ponedjeljak, 11. lipnja, oko 7.35 sati, u ulici Arslanovci u Požegi, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim sudionikom između bicikla i osobnog automobila. 32-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, prilikom zaustavljanja vozila otvorila je vrata na koja je biciklom naletio 23-godišnji biciklist i tom prilikom pao s bicikla i lakše se ozlijedio.  Vozačici će biti izdan prekršajni nalog.

Zabilježene su i tri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta, a iste su se dogodile u Mijačima, Trenkovu i Pleternici.

Dragovoljno predao streljivo u Pleternici

U ponedjeljak, 11. lipnja, na području Pleternice, anonimni građanin je predao policijskim službenicima 133 komada streljiva i dvije detonatorske kapsle koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska