Utorak, 29 Svibanj 2018 14:49

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Biškupcima provaljeno u obiteljsku kuću

U razdoblju 27./28. svibnja, u mjestu Biškupci, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 62-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

U Antunovcu lakše ozlijeđena 18-godišnja vozačica

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjom vozačicom s područja Pakraca, utvrđeno je da je ista u nedjelju 27. svibnja, oko 21 sat u mjestu Antunovac upravljajući osobnim automobilom marke „Audi“ daruvarskih registarskih oznaka zbog nepropisnog kretanja kolnikom vozilom sletjela s istog i lakše se ozlijedila. Vozačici će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom.

Zbog ne držanja razmaka uzrokovao nesreću u Pakracu

U ponedjeljak, 28. svibnja, oko 10 sati, u Ulici Matije Gupca u Pakracu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između osobnog i teretnog automobila. 78-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, virovitičkih registarskih oznaka zbog ne držanja potrebitog razmaka nije uspio zaustaviti vozilo te je došlo do naleta prednjim djelom vozila kojim je upravljao na stražnji dio priključnog vozila koje je bilo priključeno teretnom automobilu marke „MAN“ bjelovarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak. Protiv 78-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog prekršaja ne držanja razmaka u vožnji.

Dragovoljna predaja i pronalazak ubojita sredstva na području Pakraca

U ponedjeljak, 28. svibnja, na području Pakraca, anonimni građanin je predao policijskim službenicima dva spremnika za automatsku pušku i 55 komada streljiva. Istoga dana, u ulici Vukovarskoj u Pakracu, 28-godišnjak je prilikom čišćenja dvorišnih prostorija pronašao ručnu bombu, a u Kusonjama 50-godišnjak je prilikom rada u vrtu pronašao minobacačku minu. Predana i pronađena ubojita sredstva su preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite PU požeško-slavonske, te će se naknadno uništiti.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska