Četvrtak, 24 Svibanj 2018 09:57

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Motociklom sletio s kolnika i lakše se ozlijedio

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje prilikom čega su utvrdili da je u subotu, 19. svibnja, oko 18 sati, na državnoj cesti D-38, u blizini mjesta Tulnik, 51-godišnjak koji je upravljao motociklom marke „Aprilia“, riječkih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom svog prometnog traka već je skrenuo udesno i sletio s kolnika prilikom čega je lakše ozlijeđen. Protiv 51-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Prilikom vožnje unatrag udario u zaustavljeno vozilo

U srijedu, 23. svibnja, oko 10.55 sati, u Požegi, u Ulici dr. Andrije Štampara, 44-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Sprinter“, našičkih registarskih oznaka, uslijed vožnje unatrag udario je u zaustavljeni osobni automobil marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, a u vlasništvu 67-godišnjakinje. Protiv 44-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Nestručno rukovao detonatorskom kapislom i teško se ozlijedio

U srijedu, 23. svibnja 2018. godine, oko 15.30 sati, u Požegi, u Ulici Ljudevita Gaja, u radionici, 58-godišnji muškarac je nestručno rukovao detonatorskom kapislom prilikom čega je teško ozlijeđen. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska