Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 16 Svibanj 2018 11:49

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Anonimna osoba dragovoljno predala streljivo

U utorak, 15. svibnja, na području Pakraca, anonimni građanin je predao policijskim službenicima manju količinu streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Požar u obiteljskoj kući

U utorak, 15. svibnja, oko 21 sat, u Požegi, u Ulici Vilme Nožinić, došlo je do požara u obiteljskoj kući u vlasništvu 75-godišnjaka. Slijedi očevid i daljnje kriminalističko istraživanje.

24-godišnjak ugrožavao javni promet

U utorak, 15. svibnja, oko 11.15 sati, u Požegi, u Ulici Republike Hrvatske, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 24-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao neregistriranim teretnim automobilom marke „Opel“ zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U utorak, 15. svibnja, oko 7.50 sati, u mjestu Eminovci, u Vukovarskoj ulici, 35-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, prešla je dijelom vozila na suprotnu prometnu traku prilikom čega je prednjim dijelom udarila u bočnu lijevu stranu osobnog automobila marke „Citroen“, a kojim je upravljala 62-godišnjakinja. Protiv 35-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska