Ispiši ovu stranicu
Utorak, 15 Svibanj 2018 09:40

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ubijanje ili mučenje životinja

U ponedjeljak, 14. svibnja, policijskim službenicima je prijavio 52-godišnjak da je u razdoblju od 1. do 12. svibnja, u Lipiku, u Ulici Alojzija Stepinca, u voćnjaku, nepoznati počinitelj (ili više njih), zračnom puškom, ranio njegovog psa koji je ozlijeđen. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Neovlašteno posjedovao marihuanu

U ponedjeljak, 14. svibnja, policijski službenici su temeljem naredbe Prekršajnog suda u Požegi, pretražili obiteljsku kuću na području Požege u kojoj prebiva 26-godišnjak. U kući je pronađena manja količina marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Sletio s ceste i napustio mjesto događaja, naknadno pronađen

U ponedjeljak, 14. svibnja, oko 8.15 sati, između mjesta Poreč i Kula, 52-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika. Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja te su ga policijski službenici naknadno pronašli i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Prilikom vožnje unazad udario u ploču prometnog znaka

U ponedjeljak, 14. svibnja, oko 8.35 sati, u Požegi, u Ulici Miroslava Kraljevića, 49-godišnji vozač, koji je upravljao teretnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, prilikom vožnje unazad nije se uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu uslijed čega je udario u ploču prometnog znaka u vlasništvu Grada Požege. Protiv 49-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska