Utorak, 24 Travanj 2018 16:39

U opožarenoj kući pronađena žena bez znakova života

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

LIPIK / MARINO SELO – Prema informacijama iz policije, oko 13,30 sati je izbio požar u Marinom Selu, na lipičkom području, na kućnom broju 74.

Jedna je osoba pronađena u kući, no kako doznajemo, bez znakova života.

Na mjestu događaja su vatrogasci i policija. U tijeku je postupanje nakon čega će biti poznato više detalja o samom događaju.

Neslužbeno doznajemo da je pronađeno mrtvo tijelo majke šestero djece, stare 49 godina te da se radi o nasilnoj smrti. Također neslužbeno doznajemo da je počinitelj u bijegu, a sumnja se da ju je ubio ljubomorni suprug.

Glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković potvrdila nam je samo da je oko 13,30 sati došlo do požara na obiteljskoj kući u Marinom Selu i da je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe stare 49 godina te da slijedi policijski očevid nakon čega će biti poznato više detalja o samom događaju.

Priopćenje PU požeško-slavonske u 22 sata.

Vezano za današnji događaj gdje je u mjestu Marino Selo u požaru obiteljske kuće pronađeno mrtvo tijelo 49-godišnjakinje obavještavamo vas da nadležna Policijska uprava požeško-slavonska u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom iz Bjelovara provodi daljnje kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je uhićen 54-godišnjak.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: compas.com.hr