Nedjelja, 22 Travanj 2018 11:12

Alkohol kumovao prometnoj nesreći i teškim ozljedama

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

STRAŠAN PRIZOR -

POŽEGA – Prometnoj nesreći koja se dogodila noćas pola sata iza ponoći, u kojoj su teško ozlijeđena trojica mladića stara 23, 24 i 29 godina prema svemu kumovale su velike koncentracije alkohola kod kojeg je jedna dosezala i do 3,3 promila.

Za sada nije poznato koji je od ozlijeđenih mladića upravljao vozilom, ali je poznato da je jedan imao 2,3 drugi 2,9 a treći 3,3 promila alkohola u krvi.

Podsjetimo, trojica mladići koja su bila u osobnom vozili VW golf požeških registarskih oznaka kretali su se iz pravca Velike prema Požegi. Iz još neutvrđenih razloga izgubili su nadzor nad vozilom te su sletjeli s ceste, udarili i probili betonski stup, ogradu, i završili u dvorištu jedne obiteljske kuće. Od siline udarca ispao je motor iz vozila koje se prevrnulo na krov. Vozilo su zaustavila drveća koja su spriječila udarac u kuću. Na mjesto nesreće izišli su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su uz pomoć medicinskih ekipa izvukli unesrećene iz vozila. Ozlijeđeni mladići prevezeni su vozilima hitne pomoći u požešku bolnicu.

Prema riječima dežurnog kirurga u požeškoj bolnici, prim.dr.sc. Drage Gašpara sva trojica mladića koji su sudjelovali u prometnoj nesreći zadržani su na bolničkom liječenju. Dvojica mladića su zadobila prijelome ruku dok su kod jednog utvrđeni prijelomi nastavaka vratnih trupova uz kralježnicu.

Tekst/foto: D.K.