Srijeda, 18 Travanj 2018 12:07

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Pakracu otuđeni vatrogasni aparati i mobitel

U vremenskom razdoblju od 12. do 16. travnja 2018., iz hodnika stambene zgrade u Ulici Matice hrvatske u Pakracu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio više protupožarnih aparata.

Također, policijskim službenicima je prijavio 52-godišnjak da mu je nepoznati počinitelj (ili više njih) dana 17. travnja, u jutarnjim satima u gradu Pakracu otuđio mobitel marke „Asus“.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Dva sudara teretnih vozila

U utorak 17. travnja, oko 13.40 sati, na cesti između mjesta Branešci i Ožegovci dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva teretna vozila. 58-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 0,31 promila upravljao je teretnim automobilom marke „Mercedes“ brodskih registarskih oznaka i zbog nepropisnog kretanja kolnikom i mimoilaženja s teretnim automobilom marke „MAN“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak i koji se također nepropisno kretao kolnikom, te nepropisnom brzinom zbog čega je prilikom mimoilaženja došlo do sudara bočnim ogledalima vozila. 58-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i nepropisnog mimoilaženja, a 28-godišnjaku zbog nepropisnog mimoilaženja i kretanja nepropisnom brzinom.

Istoga dana, oko 19.45 sati, u Ulici Matije Gupca u Antunovcu, također se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom između dva teretna vozila. 41-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom marke „Fiat“ daruvarskih registarskih oznaka i zbog nepropisnog kretanja kolnikom i mimoilaženja s teretnim automobilom marke „Volkswagen“ daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak i koji se također nepropisno kretao kolnikom zbog čega je prilikom mimoilaženja došlo do sudara bočnim ogledalima vozila. Obojici vozača bit će izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog mimoilaženja.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska