Petak, 13 Travanj 2018 11:49

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dragovoljna predaja streljiva

U četvrtak, 12. travnja 2018. godine, na području Pakraca, anonimni građanin je predao policijskim službenicima 250 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način učiniti svoj dom sigurnijim, a možda time spasiti i nečiji život. Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

Gorjela suha trava i nisko raslinje

U četvrtak, 12. travnja 2018. godine, oko 14.30 sati, u mjestu Bučje (kod Pakraca), na zapuštenom poljoprivrednom zemljištu u vlasništvu 64-godišnjaka je na neutvrđeni način došlo do požara suhe trave i niskog raslinja.

Prometna problematika

U četvrtak, 12. travnja 2018. godine, oko 13 sati, u Požegi, u ulici Fratrovica, 76-godišnjak koji je upravljao biciklom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad istim te pao na kolnik i teško se ozlijedio. Protiv 76-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.