Četvrtak, 12 Travanj 2018 09:43

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

19-godišnji lopov predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je 3. travnja 2018. godine, u poslijepodnevnim satima, u Požegi, u Ulici kralja Krešimira, u prodavaonici, maskiran i u uz prijetnju nožem od prodavačice otuđio novac. 19-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku i slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Posudio novce i još uvijek ih nije dobio nazad

U srijedu, 11. travnja, policijskim službenicima je prijavio 31-godišnjak s područja Pakraca da je u travnju 2017. godine posudio novčani iznos od nekoliko tisuća kuna 25-godišnjaku, a koji novac do današnjeg dana nije vratio. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir

U srijedu, 11. travnja, oko 19.10 sati, u Požegi, u Ulici sv. Florijana, u ugostiteljskom objektu, 32-godišnji muškarac je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,31 promila vikao i galamio. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dragovoljna predaja oružja

U srijedu, 11. travnja, na području Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima predao strojnicu i pušku koje su izuzete i pohranjene u prostorije policije do uništenja.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U razdoblju od 9. do 11. travnja, između mjesta Bektež i Kutjevo, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom sletio u kanal te oštetio ogradu i stupove u vlasništvu trgovačkog društva iz Kutjeva nakon čega je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska