Četvrtak, 29 Ožujak 2018 09:23

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Potukle se dvije ženske osobe

U srijedu, 28. ožujka, oko 11.30 sati, u Slavonskoj ulici u Požegi, u prostorijama škole, 51-godišnjakinja je verbalno i tjelesno napala 55-godišnjakinju koja je tom prilikom lakše ozlijeđena. Protiv 51-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Neslužebeno dozanajemo da je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba dviju učiteljica u Osnovnoj školi Dobriše Cesarića.

Provaljeno u vikend kuću na području Brestovcu

U vremenskom razdoblju od 20. do 28. ožujka 2018., u Ulici Stari Brestovac u mjestu Brestovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u vikend kuću u vlasništvu 70-godišnjakinje iz koje nije ništa otuđio. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Teška krađa.

55-godišnji vozač u Kaptolu oštetio drugo vozilo pa napustio mjesto događaja

U srijedu 28. ožujka 2018., oko 6.15 sati, u ulici Vetovačkoj u Kaptolu, 55-godišnji vozač teretnog automobila marke „Ford“ požeških registarskih oznaka zbog nepropisnog kretanja kolnikom vozilom je prešao na suprotni prometni trak i prilikom mimoilaženja s autobusom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka s kojim je upravljao 31-godišnjak udario u isti, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici su 55-godišnjaka pronašli, te će mu biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: ilustracija