Četvrtak, 08 Ožujak 2018 09:45

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Šumska krađa

U razdoblju od 3. veljače do 5. ožujka, u šumskom djelu u blizini mjesta Dobrogošće, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala graba u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Vandali razbili stakla na školi u Kaptolu, a u Požegi na Gradskoj knjižnici

U razdoblju 6./7. ožujka, u Kaptolu, Trg dr. Franje Tuđmana, nepoznati počinitelj (ili više njih) je neutvrđenim predmetom razbio stakla na Osnovnoj školi.

U srijedu, 7. ožujka, oko 12.35 sati, u Požegi, u Ulici Antuna Kanižlića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je bacio kamen te razbio staklo na Gradskoj knjižnici.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U srijedu, 7. ožujka, oko 18 sati, između mjesta Rajsavac i Cerovac, 47-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,93 promila upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, prešao je vozilom na suprotni prometni trak prilikom čega je udario u bočnu stranu osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljala 27-godišnjakinja. Protiv 47-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tekst/foto: PU požeško-slavonska