Utorak, 06 Ožujak 2018 09:22

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

35-godišnjaku ukrali bicikli u Pakracu

U noći 4. na 5. ožujka, u Ulici Petra Preradovića u Pakracu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio bicikl marke „Agressor“ u vlasništvu 35-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pustila psa bez nadzora na cestu, 65-godišnjak ga udario štapom

U ponedjeljak, 5. ožujka, oko 14.40 sati, u Donjem Čagliću, u ulici Mačkovac, 36-godišnjakinja je ostavila psa mješanca na cesti bez nadzora prilikom čega ga je 65-godišnjak udario drvenim štapom u glavu. 35-godišnjakinji naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok 65-godišnjaku slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. (Zlostavljanje ili na drugi loš način postupanje prema životinjama).

U pješačkoj zoni udario u stup javne rasvjete

U četvrtak, 05. ožujka, iza ponoći do 12.30 sati, u Ulici Dragutina Lermana u Požegi, nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilom i istim udario u stup javne rasvjete u vlasništvu Grada Požege i oštetio ga, te napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem. Pozivamo građane da ukoliko imaju korisnih informacija o ovom događaju kao i ranije evidentiranim gdje počinitelji nisu pronađeni da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska