Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018 13:59

Zaradio kaznu od 15 tisuća kuna i 9 mjeseci zabrane upravljanja vozilima

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

DVA REKORDERA ZA VOLANOM -

U subotu 3. ožujka, oko 17,20 sati u Srednjem Selu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 47-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2.47 promila upravljao osobnim automobilom marke „Kia“ požeških registarskih oznaka.

Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja pod utjecajem alkohola.

U Požegi upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 3.35 promila

U nedjelju 4. ožujka, oko 2.50 sati u Osječkoj ulici u Požegi, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 26-godišnjaka s područja Jakšića koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od čak 3.35 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“ požeških registarskih oznaka. Zbog velike koncentracije alkohola on je pregledan kod liječnika te je utvrđeno da je sposoban za zadržavanje, nakon čega je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja.

Protiv njega slijedi prekršajni kojim će mu biti određena novčana kazna u iznosu od 15 tisuća kuna, 3 negativna prekršajna boda i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima u trajanju od devet mjeseci.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: ilustracija