Ponedjeljak, 12 Veljača 2018 10:52

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iz kuće otuđen nakit

U subotu, 10. veljače, policijskim službenicima 65-godišnjakinja je prijavila da joj je u razdoblju od 8. do 10. veljače, u mjestu Golo Brdo, iz nezaključane kuće, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio nakit. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.

26-godišnjak razbijao čaše, pa se potukao sa još dvojicom

U nedjelju, 11. veljače, oko 4.15 sati, u Požegi u Ulici Svetog Florijana, u ugostiteljskom objektu 26-godišnjak je bez ikakvog povoda razbijao čaše i ometao druge goste, nakon čega je došlo do tjelesnog sukoba između njega, 25-godišnjaka i 27-godišnjaka koji su bili pod utjecajem alkohola. Protiv istih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

U petak, 9. veljače, oko 9 sati, u Poljani, u ulici Kolodvorskoj, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. 67-godišnji vozač i 43-godišnja vozačica koji su upravljali osobnim automobilima daruvarskih registarskih oznaka pri mimoilaženju nisu sa svoje lijeve strane ostaviti dovoljan razmak između svojih vozila i pomaknuli ista desnom rubu kolnika zbog čega je došlo do udara bočnim ogledalima vozila. Vozačima će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepropisnog mimoilaženja.

U subotu, 10. veljače, oko 6.10 sati u Ivandolu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. 27-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Peugeot“, njemačkih registarskih oznaka, on je zbog nepropisnog kretanja kolnikom vozilom sletio sa kolnika, nakon čega je došlo do udara u betonsku ogradu u vlasništvu 73-godišnjaka i prometni znak u vlasništvu općine Brestovac. Vozaču je naplaćena novčana kazna zbog nepropisnog kretanja kolnikom.

U nedjelju, 11. veljače, oko 4.30 sati, u mjestu Kukunjevac 34-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,26 promila osobnim automobilom marke „BMW“, daruvarskih registarskih oznaka, te je zbog neprilagođene brzine u zavoju vozilom sletio sa kolnika. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja neprilagođene brzine i upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Tekst/foto: PU požeško-slavonska