Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 05 Veljača 2018 12:11

Izazvali prometne nesreće i pobjegli, jednog policija naknadno pronašla

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA / LIPIK - U petak 2. veljače, u jutarnjim satima, u Požegi, u ulici Dobriše Cesarića nepoznati je vozač nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „Ford“ požeških registarskih oznaka vlasništvo 60-godišnjaka, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

U subotu 3. veljače, u dopodnevnim satima, u Antunovcu, nepoznati je vozač nepoznatim vozilom udario u prometni znak, dva metalna stupa i žardinjeru u vlasništvu grada Lipika i Županijske uprave za ceste, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima. Pozivamo građane da ukoliko imaju korisnih informacija o gore navedenim događajima kao i ranije evidentiranim gdje počinitelji nisu pronađeni da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.

Za istaknuti je prometnu nesreću koja se dogodila u nedjelju 4. veljače, oko 6.45 sati, u Požegi, u ulici Kamenita Vrata gdje je 59-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom BiH registarskih oznaka prilikom vožnje unatrag udario u osobni automobil marke “Seat“ požeških registarskih oznaka vlasništvo 34-godišnjaka, prilikom čega je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici su 59-godišnjaka nedugo nakon nesreće pronašli, on je odbio alkotestiranje te je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja i nakon toga priveden prekršajnom sudcu koji mu je izrekao prekršajnu sankciju.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska