Ponedjeljak, 05 Veljača 2018 11:51

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U prometnim nesrećama teško ozlijeđeni 41-godišnjakinja i 59-godišnjak

U petak, 2. veljače, oko 10.10 sati, u Kutjevu, 59-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, zbog oduzimanja prednosti prolaska teretnom vozilu marke „Mercedes“ našičkih registarskih oznaka izazvao je prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.   

U nedjelju, 4. veljače, oko 19.10 sati, u mjestu Borićevci, 46-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1.55 promila, uslijed neprilagođene brzine vozilom je udario u 41-godišnju pješakinju koja je hodala kolnikom. U prometnoj nesreći ona je teško ozlijeđena dok je počinitelj smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Uhićen i predan u pritvor monstrum koji je ubio psa i ozlijedio nožem 56-godišnjaka 

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim državljaninom Republike Njemačke kojeg se sumnjiči da  je u petak 2. veljače, oko 8 sati u mjestu Jezero u dvorištu obiteljske kuće oštrim predmetom nanio lakše ozljede 56-godišnjaku. 31-godišnji počinitelj je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku te protiv njega slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Ubojstvo u pokušaju“.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska