Ponedjeljak, 29 Siječanj 2018 11:52

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Narušavali javni red i mir

U nedjelju, 28. siječnja, oko 01.30 sati, u Bolničkoj ulici u Pakracu, u dvorištu ugostiteljskog objekta više osoba je narušavalo javni red i mir na način da su se tjelesno sukobili i protiv istih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se dvije prometne nesreće  s materijalnom štetom i to u Požegi i Vidovcima.

Tri vožnje u alkoholiziranim stanjima, vozači smješteni na otrežnjenje

U subotu, 27. siječnja, oko 21,30 sati u Pleternici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 34-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.90 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju, 28. siječnja, oko 01,15 sati u Eminovcima, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 24-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.45 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka. Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju, 28. siječnja, oko 01,25 sati u Pleternici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 25-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.52 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Predao 94 komada streljiva i jednu ručnu bombu

U nedjelju, 28. siječnja, u Pakracu, 51-godišnjak je policijskim službenicima predao 94 komada streljiva i jednu ručnu bombu, što je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.