Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 08 Siječanj 2018 12:42

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Kutjevu te u Požegi u ulici Pavla Radića.

Ugrožavali javni promet

U nedjelju, 07. siječnja, oko 16,10 sati u mjestu Vesela, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 44-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.13 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka.

 U nedjelju, 07. siječnja, oko 23,30 sati u Požegi, u ulici Zagrebačkoj, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 57-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2.11 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“ požeških registarskih oznaka.

Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Pijani 38-godišnjak bez povoda napao 25-godišnjaka

U petak, 05. siječnja, oko 23.00 sati, u Kutjevu, u ulici Republike Hrvatske, u ugostiteljskom objektu, 38-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,68 promila bez ikakvog povoda tjelesno napao 25-godišnjaka. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U subotu, 06. siječnja, oko 09.15 sati, u Kukunjevcu, u ulici Kolodvorskoj, na ulici, 39-godišnjak je tjelesno napao 29-godišnjaka i protiv njega slijedi optužni prijedlog.