Petak, 05 Siječanj 2018 10:08

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U četvrtak, 4. siječnja, oko 6.55 sati, u mjestu Novi Mihaljevci, 21-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom, sletjela s kolnika na putnu bankinu a potom udarila u betonsku metalnu ogradu u vlasništvu 47-godišnjaka, a potom u žičanu ogradu i plinsku instalaciju u vlasništvu 43-godišnjaka. U prometnoj nesreći 21-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 23.15 sati u Jakšiću, u Kolodvorskoj ulici, 38-godišnjak koji je uslijed utjecaja alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,57 promila upravljao biciklom, pao je sa istoga te se teško ozlijedio. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

 Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi u ulicama Hrvatskih branitelja, Pavla Radića i Vukovarska te u mjestu Frkljevci.

Držanje životinje bez nadzora

U četvrtak, 4. siječnja, oko 11.30 sati, u mjestu Velika, u Vinogradskoj ulici, 22-godišnjakinja je bez nadzora držala svog psa pasmine rottweiler koji je ugrizao dijete koje je lakše ozlijeđeno. Protiv 22-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska