Ispiši ovu stranicu
Petak, 01 Prosinac 2017 09:39

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U pretrazi pronađeni oružje, duhan i marihuana

U četvrtak, 30. studenoga, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Kaptola u kojoj prebiva 30-godišnjak prilikom čega su pronašli ručno rađeni pištolj i veću količinu streljiva raznih kalibara a koje je nepovlasno posjedovao, zatim preko 1,2 kg sitno rezanog duhana, duhan u listu te manju količinu marihuane. Protiv 30-godišnjaka slijedi optužni prijedlog i kaznena prijava.

Pijani 50-godišnjak vikao i galamio na djelatnicu lokala

U četvrtak, 30. studenoga, oko 19.15 sati, u Lipiku, u Ulici dr. Franje Tuđmana, u ugostiteljskom objektu, 50-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,87 promila vikao i galamio na 20-godišnju djelatnicu lokala. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Kombijem udario pješakinju na pješačkom prijelazu

U četvrtak, 30. studenoga, oko 18 sati, na raskrižju ulica Kralja Krešimira i Zrinska, 62-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u 64-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. U prometnoj nesreći 64-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 62-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Kaptolu u Vetovačkoj ulici.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska