Ponedjeljak, 27 Studeni 2017 09:32

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Posudio par tisuća kuna i nikada ih nije dobio nazad

Policijskim službenicima je prijavio 52-godišnjak s područja Požege da je tijekom 2014. godine 42-godišnjaku posudio novčani iznos od nekoliko tisuća kuna koje mu do današnjeg dana nije vratio te se smatra prevarenim. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

Narušavao javni red i mir

U četvrtak, 23. studenoga, oko 20.30 sati, u Požegi, u Sokolovoj ulici, 34-godišnjak je vikao i galamio na 26-godišnjakinju zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

U petak, 24. studenoga, oko 10.25 sati, u Požegi, u Industrijskoj ulici, 61-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet a da prethodno nije propustio 72-godišnjakinju koja je upravljala biciklom. Tom prilikom došlo je do udara vozila u bicikl te pada 72-godišnjakinje koja je lakše ozlijeđena. Protiv 61-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Mihaljevcima te dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u Frankopanskoj ulici te u mjestu Svetinja.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska