Ispiši ovu stranicu
Utorak, 21 Studeni 2017 10:20

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Za posao u Austriji uplatiti nekoliko tisuća kuna, od posla ipak ništa

U ponedjeljak, 20. studenoga, policijskim službenicima su prijavili 20-godišnjak i 21-godišnjak s područja Pleternice da su u mjesecu srpnju ove godine s osobom s područja Zagreba dogovorili posao na području Austrije prilikom čega su mu dali novčani iznos od nekoliko tisuća kuna za troškove zapošljavanja no međutim on im se do današnjeg dana nije javio te se smatraju prevarenim.

Vozio kamion dok mu je oduzeta vozačka dozvola

U ponedjeljak, 20. studenoga, oko 11.10 sati, u mjestu Poljana, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 57-godišnjaka koji je za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola upravljao teretnim automobilom marke „Fiat“, karlovačkih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Pijani pješak prelazio zebru na crveno, na njega naletio BMW

U ponedjeljak, 20. studenoga, oko 17.05 sati, u Pakracu, u Ulici Krndija, 29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, virovitičkih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u 67-godišnjeg pješaka (1,63 promila) koji je iako je bilo crveno svijetlo na semaforu za pješake prelazio preko obilježenog pješačkog prijelaza. U prometnoj nesreći 67-godišnjak je teško ozlijeđen. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedene prometne nesreće.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska