Petak, 17 Studeni 2017 10:40

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Narušavali javni red i mir

U četvrtak, 16. studenoga, oko 9.50 sati, u Požegi, u Ulici Arslanovci, verbalno su se sukobila dva muškarca starosti 36 i 58 godine prilikom čega je 36-godišnjak nogom udario i oštetio osobni automobil 58-godišnjaka. Protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana, oko 11 sati, u mjestu Mihaljevci, u Ulici kralja Tomislava, 34-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 73-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Također u mjestu Mihaljevci, u Ulici kralja Tomislava, sinoć oko 23.10 sati, u dvorištu 25-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,87 promila verbalno i tjelesno napao 29-godišnjaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 25-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Vozili pijani i time ugrožavali javni promet

U četvrtak, 16. studenoga, oko 16.10 sati, na državnoj cesti između mjesta Ferovac i Kula, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 51-godišnjaka koji je upravljao traktorom požeških registarskih oznaka, a pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,67 promila. 

Istoga dana, oko 17.15 sati, u Lipiku, u Udinskoj ulici, u prometu je zatečen 41-godišnjak koji je prethodno upravljajući osobnim automobilom marke „Audi“, daruvarskih registarskih oznaka i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,57 promila pretjecao kolonu vozila. Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Lipiku u Jadranskoj ulici.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska