Srijeda, 08 Studeni 2017 10:35

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Krađa bicikla u Požegi

U utorak, 7. studenoga, policijskim službenicima je prijavio 18-godišnjak da mu je dana 2./3. studenoga u Požegi, na parkiralištu u Ulici Franje Cirakija, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio nezaključani bicikl marke „KTM“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava. 

Dragovoljno predali eksplozivna sredstva

U utorak, 7. studenoga, na području Pakraca, 51-godišnjak je policijskim službenicima predao jedan topnički projektil.

Istoga dana, na području Lipika, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je 31 patronu za pušku te streljivo. Eksplozivna sredstva su izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Požar u praonici vozila u Industrijskoj ulici

U utorak, 7. studenoga, oko 16.40 sati, u Požegi, u Industrijskoj ulici, u praonici vozila u sklopu trgovačkog društva iz Požege, uslijed neispravnosti električnih instalacija došlo je do požara kojeg su ugasili djelatnici JVP Požega. 

Narušavali javni red i mir

U utorak, 7. studenoga, oko 14.30 sati, u mjestu Drškovci, u Ulici braće Radića, u ugostiteljskom objektu, verbalno su se i tjelesno sukobili 34-godišnjakinja i 67-godišnjak. Tom prilikom 34-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska