Utorak, 07 Studeni 2017 10:12

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u tri stana u Babinom viru

U ponedjeljak, 6. studenoga, tijekom dana, u Požegi, u Ulici Miroslava Krleže, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u stanove u vlasništvu 35-godišnjakinje, 54-godišnjaka i 56-godišnjakinje prilikom čega je otuđio manji novčani iznos. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U Brestovcu krađa sadnica oraha

U razdoblju od 21. listopada do 4. studenoga 2017. godine, u mjestu Brestovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio nekoliko sadnica oraha u vlasništvu 51-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava. 

Ugrožavao javni promet

U ponedjeljak, 6. studenoga, oko 15.45 sati, u Pakracu, Aleja kestenova, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 42-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,20 promila upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“, daruvarskih registarskih oznaka. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Orljavac te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Republike Hrvatske.

Rezultati subotnje akcije

U noći sa subote na nedjelju 4./5. studenoga, na području PU požeško-slavonske provodila se preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor vozača pod utjecajem alkohola i droga u prometu.

Tijekom provođenja akcije na području PU ukupno su kontrolirana 92 vozača na prisutnost alkohola ili droga, tom prilikom utvrđen je ukupno 21 prekršaj zbog kršenja prometnih propisa od kojih se devet prekršaja odnosilo na kršenje propisa vezanih za nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi vozača.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska