Ispiši ovu stranicu
Utorak, 31 Listopad 2017 09:37

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

49-godišnji vozač mopeda izbjegavao sudar i teško se ozlijedio

U ponedjeljak, 30. listopada, oko 15.05 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Stjepana Radića-Franje Cirakija-Priorljavska, 51-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, novogradiških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije postupila po prometnom znaku „dopušteni smjerovi“ za desno i lijevo već je s vozilom ušla u raskrižje krećući se ravno prilikom čega je 49-godišnji vozač mopeda, požeških registarskih oznaka, kako bi izbjegao udar u vozilo počeo kočiti uslijed čega je izgubio nadzor nad mopedom te pao na kolnik. On je teško ozlijeđen, a protiv 51-godišnjakinje slijedi kaznena prijava poradi kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Krađa novca s bankovnog računa

Tijekom mjeseca listopada ove godine, nepoznati počinitelj (ili više njih) je sa tekućeg računa u vlasništvu 64-godišnjakinje s područja Lipika, u više navrata podignuo novčani iznos od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava. 

Tučnjava dvojice muškaraca

U ponedjeljak, 30. listopada, oko 10.10 sati, u Požegi, u Ulici Matice hrvatske, verbalno su se i tjelesno sukobila dva muškarca starosti 25 i 35 godina zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog. 

Mladić (20) upravljavo vozilom pod utjecajem alkohola od 1,34 promila

U ponedjeljak, 30. listopada, oko 23.30 sati, u Pakracu, u Ulici Kalvarija, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 20-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,34 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka. On je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Prevrnuo cisternu s opasnim tvarima

U ponedjeljak, 30. listopada, oko 6 sati, u mjestu Oblakovac, 34-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Iveco“, karlovačkih registarskih oznaka, kojemu je bila pridodana cisterna, sletio je vozilom s kolnika, udario u prometni znak uslijed čega je došlo do zanošenja skupa vozila te slijetanja i prevrtanja cisterne na zemljanu površinu. Protiv 34-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Vukovarskoj ulici te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske.

Tekst: Kronika požeško-slavonska Foto: čitatelj